dijous, 13 d’octubre del 2016

GOOGLE APPS

Google Apps és un conjunt d'aplicacions que ens permet organitzar de forma senzilla tot el nostre treball, i la comunicació entre els diferents treballadors amb diverses eines per a la gestió del correu electrònic, missatgeria instantània, planificació de reunions i tasques, generació de documents fulls de càlcul , etc. A més, també disposa de mecanismes de seguretat per a empreses mes específics per al control de comptes amb contrasenyes personalitzades i restriccions d'accés específiques.

Existeixen dues edicions de Google Apps: l'edició gratuïta, que ens permet provar el conjunt d'eines, però de forma més limitada, i l'edició Business, que conté tot el potencial de Google Apps pensat per a empreses.




  



Google Apps ens ofereix molts serveis a la nostra disponibilitat,els més destacats són els següents:

Cerca: la capacitat de cerca a través  de la xarxa

Maps: per  consultar mapes i indicacions

Youtube: mira i compartir vídeos i si n'ets usuari també en podràs penjar

Gmail: correu ràpid,menys correu brossa i s'hi poden fer cerques

Google Drive: pots guardar i compartir tot el que vulguis. Amb aquesta app pots accedir a arxius, a carpetes i a documents de Google Docs des d'un navegador web o des de qualsevol dispositiu en el qual s'ha instal·lat Google Drive. 

Google+ : ens permet compartir contingut en línea   


 Quines aplicacions didàctiques i metodològiques té el Google Drive per als professors o per ensenyar als nens/es d'Educació Infantil?
  
Google drive té moltíssimes aplicacions, però el fet de poder crear documents escrits, fulls de càlcul, presentacions amb diapositives i formularis et facilita molt la vida al moment de poder comunicar-te amb la famíia del nen/a al qual ensenyes. Per exemple: amb un simple formulari de google pots decidir entre tots quin és el millor dia per fer la reunió amb els pares. 



Quines aplicacions didàctiques i metodològiques té el Google Maps per als professors o per ensenyar als nens/es d'Educació Infantil?



Google Maps pot ser una eina de recerca, investigació,... Però pels més petits pot ser la més divertida, per exemple, per viatjar sense moure'ns de classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada